Буџет на Општина Виница и општински институции

За поголема транспарентност во трошењето на буџетските пари, Општина Виница постојано ги објавува своите буџети, ребаланси на буџети и завршни сметки на својата веб страна.

ОПШТИНА ВИНИЦА

Превземи документ

Буџет за 2019 година

Превземи документ

Буџет за 2018 година

Превземи документ

Буџет за 2018 година (ребаланс)

Превземи документ

Завршна сметка на Буџетот на Општина Виница за 2018 г.

Превземи документ

Буџет за 2017 година

Превземи документ

Буџет за 2017 година (ребаланс)

Превземи документ

Завршна сметка на Буџетот на Општина Виница за 2017 г.

ЈП СОЛИДАРНОСТ

Фото водич низ Виница

Службен весник на општината

Пиши му на Градоначалникот

Општина Виница на Facebook

Мапа на Општина Виница

Времето во Виница

Виница
16°
Mostly Cloudy
05:0419:48 CEST
Feels like: 16°C
Wind: 4km/h S
Humidity: 73%
Pressure: 1008.9mbar
UV index: 2
MonTueWed
22/9°C
22/9°C
24/11°C

За подобра општина

Големина на Фонт