Комисии на Советот на Општина Виница

Комисија за општествени дејности

претседател:
Билјана Манасиева
членови:
Риза Салиов
Стојанче Ѓорѓиев
Филип Даневски
Зоки Филипов

Комисија за урбанизам, комунални дејности, заштита на животната средина

претседател:
Соња Ѓорѓиева
членови:
Горан Ѓорѓиев
Тони Велков
Миле Петков
Оливер Тренчовски

Комисија за финансирање, буџет и локален економски развој

претседател
Стојанчо Лазаров
членови:
Соња Ѓорѓиева
Тони Велков
Дарко Јангелов
Билјана Иванова

Комисија за мандатни прашања, избори и именувања

претседател:
Јасминка Петрова
членови:
Благица Андонова
Дарко Јангелов
Биљана Манасиева
Горан Ѓорѓиев

Комисија за статут и прописи

претседател:
Риза Салиов
членови:
Стојанчо Лазаров
Јасминка Петрова
Дарко Јангелов
Благица Андонова

Комисија за еднакви можности на жените и мажите

претседател:
Соња Ѓорѓиева
членови:
Риза Салиов
Стојанче Ѓорѓиев
Билјана Иванова
Филип Даневски

Фото водич низ Виница

Службен весник на општината

Пиши му на Градоначалникот

Општина Виница на Facebook

Мапа на Општина Виница

Времето во Виница

Виница
18°
Mostly Cloudy
05:0419:48 CEST
Feels like: 18°C
Wind: 6km/h SW
Humidity: 61%
Pressure: 1009mbar
UV index: 3
MonTueWed
21/9°C
22/9°C
24/11°C

За подобра општина

Големина на Фонт