Локални стратегии на Општина Виница

Локален економски развој

Интегриран план за локален развој на општина Виница 2019-2023

Локална стратегија за климатски промени

Извештај за стратегиска оценка на животната средина за локална стратегија за климатски промени, Општина Виница (2015-2025)

Стратегија за климатски промени на Општина Виница
(2015-2025)

Еднакви можности за жените и мажите

Годишен извештај на ЕЛС Виница за напредокот на состојбата на еднакви можности за жените и мажите

Фото водич низ Виница

Службен весник на општината

Пиши му на Градоначалникот

Општина Виница на Facebook

Мапа на Општина Виница

Времето во Виница

Виница
16°
Mostly Cloudy
05:0419:48 CEST
Feels like: 16°C
Wind: 4km/h S
Humidity: 73%
Pressure: 1008.9mbar
UV index: 2
MonTueWed
22/9°C
22/9°C
24/11°C

За подобра општина

Големина на Фонт