Пристап до информации од јавен карактер

Согласно Законот за слободен пристап до информации од јавен карактер, Општина Виница е обврзана да овозможи слободен пристап до информации од јавен карактер.

1 ../ovinica/info-javen-karakter 9049cb63c3
01-baranje-na-informacii-od-javen-karakter.pdf
Отвори | Превземи
209.09 KBноември 25, 2019
02-zalba-na-informacii-od-javen-karakter.pdf
Отвори | Превземи
79.16 KBноември 25, 2019
03-spisok-na-informacii-od-javen-karakter.pdf
Отвори | Превземи
79.18 KBноември 25, 2019

3

Лице одговорно за давање на информации од јавен карактер
Ленче Петрова
тел. 075 297-252
mail: lence.pertova@vinica.gov.mk

Фото водич низ Виница

Службен гласник на општината

Пиши му на Градоначалникот

Пристап до информации

За подобра општина

Мапа на Општина Виница

Времето во Виница

Виница
Partly Cloudy
06:4515:58 CET
Feels like: 1°C
Wind: 4km/h ESE
Humidity: 98%
Pressure: 1013.2mbar
UV index: 0
MonTueWed
min 2°C
11/3°C
7/1°C
Зголеми фонт
Позадина