Open menu

Туристичка понуда

Мобилност
Средби со граѓани
Улично осветлување

Сите вести

Нови успеси и постигнувања на Виничките кикбоксери

Kикбокс клубот „Лидер” настапи со 5 натпреварувачи во составот на Македонската репрезентација на Европскиот Кикбокс Вако куп кој што се одржа во Белград Р. Србија а на кои учество земале натпреварувачи од 17 земји.

Нашите натпреварувачи се закитија со следниве медали:
Јана Митева 🥇
Лука Змејковски 🥈
Ангелина Стојковска 🥉
Нина Колева 🥉
Честитки за шампионите од нашиот клуб и нивниот тренер Дарко Гоцевски Им посакуваме уште многу успеси во иднина.

Општина Виница
ул. Бел Камен бр. 13
телефон: 033 361-945, mail: ovinica@t.mk