Open menu

Туристичка понуда

Мобилност
Средби со граѓани
Улично осветлување

Сите вести

Меѓународен фестивал „Истибањско здравоживо“ денес завршува со гала концерт

38- миот Меѓународен фестивал „Истибањско здравоживо“ денес завршува со гала концерт кој ќе се одржи на плоштадот „Ангел Винички“ во Виница, во 16 часот. Пред гала концертот во 15:30 фолклористите, гости на фестивалот, од Македонија и од другите земји ќе продефилираат низ Виница.

 
Општина Виница
ул. Бел Камен бр. 13
телефон: 033 361-945, mail: ovinica@t.mk