Open menu

Туристичка понуда

Мобилност
Средби со граѓани
Улично осветлување

Сите вести

Новогодишен базар, ООУ Гоце Делчев

Детската креација и имагинација нема граници. Тоа го потврдија учениците од ООУ “Гоце Делчев” од Виница, на денешниот Новогодишен базар. Во ООУ “Гоце Делчев”, по повод престојните Новогодишни и Божиќни празници, се одржа Новогодишен базар, на кој учениците заедно со нивните ментори се претставија со огромен број на рачни изработки и вкусни деликатеси со новогодишни мотиви.

Општина Виница
ул. Бел Камен бр. 13
телефон: 033 361-945, mail: ovinica@t.mk