Open menu

Туристичка понуда

Мобилност
Средби со граѓани
Улично осветлување

Сите вести

Во ООУ „Гоце Делчев“ Виница, денес се одржа Велигденски базар

По повод претстојниот Христијански празник Велигден, во ООУ „Гоце Делчев“ Виница, денес се одржа Велигденски базар, кој и оваа година има хуманитарен карактер и дел од собраните средства од продажбата на производите ќе бидат донирани онаму каде што е најпотребно. Шаренило од прекрасни креации, вкусни деликатеси и реализирани идеи, сите со Велигденски мотив, го преполниа училишниот хол!

Општина Виница
ул. Бел Камен бр. 13
телефон: 033 361-945, mail: ovinica@t.mk