Open menu

Туристичка понуда

Мобилност
Средби со граѓани
Улично осветлување

Сите вести

Предвелигденски хепенинг за дечињата

Во организација на Општина Виница и во соработка со здружението на жени „Златно доба“ и детската градинка „Гоце Делчев“ Виница, денес во Градскиот парк во Виница се реализираше убав и весел настан за дечињата. Многу игра, забава и дружење! Детската насмевка и радост владееа во паркот. Благодарност до здружението на жени „Златно доба“ и директорката на градинката Милче Стаменкова кои ни помогнаа да ја реализираме оваа активност и да израдуваме многу дечиња.

Општина Виница
ул. Бел Камен бр. 13
телефон: 033 361-945, mail: ovinica@t.mk