Open menu

Туристичка понуда

Мобилност
Средби со граѓани
Улично осветлување

Земјени активности за асфалтирање на две улици во с.Градец

Денес започнаа земјените активности за асфалтирање на две улици во с.Градец. Ќе се асфалтираат две улици во должина од 500 метри, една улица од 200 метри и една од 300 метри. Со завршување на овој проект во с. Градец ќе се продолжи со реконструирање на ударните дупки во градот Виница. Градежната офанзива во Општина Виница продолжува, и предизборните ветувања се остваруваат.

 
Општина Виница
ул. Бел Камен бр. 13
телефон: 033 361-945, mail: ovinica@t.mk