Open menu

Туристичка понуда

Мобилност
Средби со граѓани
Улично осветлување

Новогодишни желби

Се ближи крајот и на оваа година, а со него доаѓаат и сите убавини во новогодишна еуфорија. Една од тие убавини е и Музичката приказна за хор солисти и наратори „НОВОГОДИШНИ ЖЕЛБИ“, по сценарио на проф.Гоце Данилов. Ве покануваме да ја погледнеме оваа претстава која ќе се одржи на 22.12.2023 година во Прогресив академија Винчини, со почеток од 18 часот. Ова ќе биде и прв настап на детскиот хор MOZZARTINO со кој раководи проф. Гоце Данилов.

Општина Виница
ул. Бел Камен бр. 13
телефон: 033 361-945, mail: ovinica@t.mk