Open menu

Туристичка понуда

Мобилност
Средби со граѓани
Улично осветлување

Четврта форумска сесија

Општина Виница во рамки на Програмата „Зајакнување на општинските совети“, која ја финансираат Швајцарската влада и Министерството за локална самоуправа, а ја ко-финансира и спроведува Програмата за развој на Обединетите нации – УНДП, ќе ја спроведе четвртата форумска сесија на 18.01.2024 година со почеток од 10 часот во ресторан „Александарпарк“. На оваа сесија ќе се гласа и одлучува за еден од предлог проектите кој ќе биде финансиран, а кои во текот на изминатите сесии беа презентирани и разгледувани. Вашето присуство е многу значајно и Ве покануваме да земете учество на оваа Форумска сесија да го дадете Вашиот глас за проетот кој сакате да биде реализиран.

Општина Виница
ул. Бел Камен бр. 13
телефон: 033 361-945, mail: ovinica@t.mk