Open menu

Туристичка понуда

Мобилност
Средби со граѓани
Улично осветлување

Априлијада 2024

Денес да ја празнуваме среќата, со неа заедно и смеењето и креативноста.
Виница под маски!
Наградени маски оваа година се:
-„Доктори, пациенти и старци“ од ООУ „Славчо Стојменски“,
-„Летачки балони“ од ООУ „Гоце Делчев“,
-„Медузи“ од ПОУ „Гоце Делчев“ с.Јакимово,
-„Царството на животните„ од ООУ „Славчо Стојменски“,
-„Снежана и 19 џуџиња“ и „Шеици“ од ООУ „Гоце Делчев“,
-„Облачиња“ЈОУДГ „Гоце Делчев“ и „Крофни“ од ООУ „Гоце Делчев“.
Честитки до сите!
Благодарност до сите учесници и вложениот труд, благодарност до ДОО МАКПРОГРЕС кои секогаш се најдобар и најсладок придружник на нашите манифестации, на своите штандови имаат на располагање слати производи за нашите дечиња.
Уште една успешна организација под покровителство на Општина Виница.

Општина Виница
ул. Бел Камен бр. 13
телефон: 033 361-945, mail: ovinica@t.mk