Open menu

Туристичка понуда

Мобилност
Средби со граѓани
Улично осветлување

Најава за Априлијада

♥️Дечиња, дали сте подготвени за најдобрата првоаприлска забава во Виница?! Најмили дечиња, почитувани мајки и татковци, драги баби и дедовци, Ве покануваме да бидете дел од најдобрата забава под маски, која ќе се одржи на 1 април, на светскиот ден на шегата, на плоштад „Ангел Винички“, со почеток од 11 часот!!! 🎭Најдобрите, најкреативните ќе бидат наградени со пригодна награда. Ве очекуваме😄

Општина Виница
ул. Бел Камен бр. 13
телефон: 033 361-945, mail: ovinica@t.mk